Julen 2014

Nu har de där juldagarna passerat. Eller för mig var det egentligen bara en dag, de andra blev som vilka dagar som helst. När man står i en lift 8-18 reflekterar man inte riktigt över att det är annandag jul, det kunde lika gärna varit en tisdag i mars.

Hur som helst, jul har det i alla fall varit. Förra året var kan inte ett dugg sugen på jul och fick inte allas den där känslan jag brukar få när hela släkten samlas. Därför tänkte jag att det kunde vara kul med en lite annorlunda jul i år, för att bryta mönstret lite om inte annat. Nå, nu har jag haft min jul hemifrån utan en kotte jag egentligen känner eller något direkt firande. Julfrukost, jobb, Kalle Anka, mini-julbord och julklappar blev det i alla fall och det var faktiskt en riktigt bra julafton ändå. Eller rättare sagt så bra den kunde bli utan släkt och familj. Det är ju trots allt det som är typ 70% av julen, men de procenten får jag nu på nyår istället.

Med det sagt vill jag önska er en God jul lite såhär i efterhand. Jag skulle tippa på att jag firar nästa jul tillsammans med er, men jag har lärt mig att man inte ska vara så säker på sådana där saker.

Kram! 

#Snöäventyret | | Kommentera |
Upp