Lägesrapport

Klockan närmar sig 23:00 och min soffa är så skön så att jag nästan somnar. Snart ska jag krypa ner i sängen och gosa ner mig riktigt ordentligt, men först ska jag skriva lite. "Kaspar i Nudådalen" rullar på TV:n och ljusstakarna lyser så fint. Imorgon är det första december och klockan ställs på 8:40 så att jag inte missar julkalendern. Juldukarna har kommit fram också och jag har precis avnjutit lite fruktsallad. För någon timme sen kom jag hem från Emma i min klass där vi var några tjejer som hade lite glöggmys. Vi bakade till och med pepparkakor. :) 

Jag sitter här, och just för stunden känns livet så skönt. Helgens planer är klara och tydliga, julen närmar sig mer och mer och den här veckan har jag betat av en hel massa på min lista. Allt känns lugnt för tillfället, och jag njuter till fullo för snabbare än man honner tänka så är att borta igen. På måndag när allt kommer över mig igen längtar jag efter helg och ledighet, men nu ska jag bara njuta.

December och jul är det bästa jag vet. Man umgås med nära & kära medan man firar en fantastisk högtid. Sen stormtrivs jag när det är vinter också, vilket vi faktiskt har fått idag, så jag är glad. Imorgon åker jag till Alboga och får umgås med familjen, vilket är jättemysigt. Huset kommer att bada i ljus och troligtvis är det ännu mer snö där än här inne i stan.

Allt känns bra helt enkelt, och jag vill bara samla ihop den känslan och stoppa den på burk så att jag kan plocka fram den när det känns som tyngst. ;Men det går inte, så därför får jag ta vara på det och njuta till fullo när jag har chansen. Jag ska ta det lugnt men ändå få gjort allt det där som ska göras. Det gäller att planera in i minsta detalj så att det blir så mycket fritid som bara möjligt. Det är jag en mästare på, men problemet är att jag brukar planera lite för bra, så det blir alldeles fullt. Men så är det inte den här helgen. Det här är en bra helg och jag ska njuta så länge det varar!!

Nu är klockan över elva och jag ska krypa till kojs. Ha det bra och hoppas er helg är minst lika bra som min!

Kram
Johanna
Tidigare inlägg 1.0 | | Kommentera |
Upp